https://debestesloopwerken.nl/content/themes/debestesloopwerken.nl

Stripwerken

U heeft een huis gekocht en wilt beginnen met klussen. Als bewoner van dit huis, zijn er voor u allerlei klussen uitgevoerd. Denk aan het opnieuw behangen van de muren of het verleggen van bepaalde leidingen. U kunt kiezen om dit zo te laten, maar dit zal op lange termijn tegen u gaan werken. Uit ervaring adviseren wij om de boel te strippen. Dit houdt in dat we voor de verbouwing alles afbreken. Dit noemen we strippen. Het is een enorme klus, maar u zal er jarenlang voordeel van hebben. U krijgt het overzicht in huis terug en bent uiteindelijk goedkoper uit.

Veiligheidsmaatregelen en milieubescherming

Het strippen van uw huis moet natuurlijk goed gebeuren. Wanneer u zelf geen ervaring heeft, is het verstandig om ons in te schakelen. Wij zijn van begin tot eind bij het project betrokken en staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Zo zorgen wij dat onze strippers voorzien zijn van de juiste uitrusting. Tijdens het werk is het noodzakelijk om veiligheidsbrillen, stofmaskers, gehoorbeschermers, handschoenen en de juiste schoenen te dragen. Daarnaast is het ook belangrijk dat we aan het milieu denken. Dit doen wij door afvalverwerking en afvalscheiding.

In en om het huis strippen

Wilt u uw badkamer een make-over geven en uw oude badkamer slopen? Wij helpen u graag met (een gedeelte van) uw oude huis slopen! Nadat u klaar bent met het huis leeghalen, nemen wij de verdere zorg van het slopen uit handen en kunt u zich volledig richten op de nieuwbouw.

Meer informatie en contact met De Beste Sloopwerken

Wilt u uw huis laten strippen door De Beste Sloopwerken? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sloop-werken.nl. Spreekt u ons liever direct? Bel ons!

Wanneer kunnen we beginnen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen daarna bij u langs om een passende offerte te maken. Na uw goedkeuring zullen wij zo spoedig mogelijk met de werkzaamheden beginnen.

Vrijblijvende offerte Bel me terug
Een greep uit onze opdrachtgevers
terug naar diensten