https://debestesloopwerken.nl/content/themes/debestesloopwerken.nl

Afvalverwerking

Het is niet verrassend dat er bij sloopwerkzaamheden veel afval komt kijken. En niet alleen veel afval, vooral veel verschillende soorten afval. De huidige milieu wetgeving eist dat afvalstromen waar mogelijk worden gesorteerd en hergebruikt. Als vanzelfsprekend houden wij hier bij De Beste Sloopwerken rekening mee.

Bij De Beste Sloopwerken vinden we het belangrijk dat ons afval op een goede plek terecht komt en zoveel mogelijk kan worden hergebruikt of gerecycled. Door de juiste afvalverwerking toe te passen houden wij rekening met de gezondheid van onze planeet. Het is daarbij belangrijk dat we het afval van onze sloopwerken goed scheiden, zodat het gemakkelijk opnieuw gebruik kan worden of gerecycled.

 

Afvalscheiding

Om ons afval juist te kunnen verwerken, houden wij rekening met afvalscheiding. Door het afval op de juiste manier te scheiden kunnen er veel materialen worden hergebruikt of gerecycled. Dit betekent dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn om nieuwe materialen te maken en dit bespaart energie. Op deze manier houdt De Beste Sloopwerken rekening met het milieu en duurzaamheid en daarmee met een goede leefomgeving voor mens en dier. Wij passen altijd waar mogelijk de beste afvalscheiding toe bij de sloopwerkzaamheden van ieder project. U bent er dus van verzekerd dat het afval van uw project op een goede plek terecht komt. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw afval zo veel mogelijk wordt hergebruikt of gerecycled.

Duurzaamheid

Door het toepassen van afvalscheiding kunnen verschillende materialen opnieuw worden gebruikt of worden gerecycled. Hierdoor wordt er uiteindelijk dus bespaard op energie en wordt er onder andere op deze manier bij De Beste Sloopwerken rekening gehouden met duurzaamheid. Wij vinden het milieu en onze leefomgeving belangrijk en passen daarom duurzaamheid toe waar dat mogelijk is.

Offerte aanvragen bij De Beste Sloopwerken

Wilt u meer informatie ontvangen over de afvalverwerking van De Beste Sloopwerken? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of maak gebruik van mogelijkheid om ons een mailtje te sturen. Spreekt u ons liever direct? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen!

Wanneer kunnen we beginnen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen daarna bij u langs om een passende offerte te maken. Na uw goedkeuring zullen wij zo spoedig mogelijk met de werkzaamheden beginnen.

Vrijblijvende offerte Bel me terug
Een greep uit onze opdrachtgevers
terug naar diensten